Flirt4Free eller RealLifeCam: Hvad skal du vælge?

Flirt4Free giver dig mulighed for at chatte og se frække shows med webcammodeller. Du skal være klar over, at det koster at være medlem og bruge siden Flirt4Free. Selvom siden hedder ”free”, er det derfor ikke en gratis tjeneste.


RealLifeCam er et godt alternativ, hvor du kvit og frit kan se frække webcammodeller fra hele verden.


Sådan virker Flirt4Free.com

På Flirt4Free kan du se forskellige camshows med modeller. Når du kommer ind på siden, skal du oprette en bruger og logge ind, før du kan komme i gang med at bruge siden.


Hver model har en profil, der giver dig info om modellens udseende og shows. Vi anbefaler, at du tjekker forskellige modeller ud og vælger med omhu, da du betaler for at se med på webcam. Du kan dog kvit og frit chatte med både Flirt4Free guys og girls, men det koster at se dem lave deres shows.


Hjemmesiden giver mulighed for at filtrere de forskellige modeller, så du lettere kan finde netop hende, der matcher dine ønsker. Det er dog ikke den bedste søgefunktion, og du kan komme til at bruge lang tid på at kigge på profiler, før du reelt kommer i gang med at se liveshows.

Priser på Flirt4Free

Du kan både være medlem ude at betale, men det giver ikke adgang til alle funktioner. Som betalende medlem får du derimod fri brug af siden og mulighed for særlige fordele.

Når du er inde i en chat, hvor du betaler pr. minut, kan du løbende følge med i en timer. Timeren fortæller dig, hvor længe showet har været i gang, så tiden ikke pludseligt løber fra dig.

Nogle modeller giver særlig tilkaldelse til, at du kan købe adgang til deres fjernstyrede legetøj. Når du giver modellen drikkepenge, vil deres sexlegetøj vibrere og forkæle dem, mens du ser med.

Stor forskel på priser på shows

Der kan være stor forskel på prisen hos de forskellige modeller. Og prisen er ikke nødvendigvis tilpasset den kvalitet, du får. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med priserne hos den enkelte model, før du vælger at gå i gang med at chatte. Du kan nemlig hurtigt komme til at bruge mange penge på kort tid.

Siden har også forskellige chats, hvor flere brugere kan se med på én gang, hvor det koster et beløb at se med.

Hvis du ikke ønsker at betale for at se et show, er der også særlige Party-chatrum. Her er det helt gratis at se med, og modellen tjener kun penge via drikkepenge.

Fordele og ulemper ved Flirt4free

Der er mange gode grunde til at chatte frækt og se liveshows via Flirt4free, men der er selvfølgelig også ulemper.

Fordele

  • Mange forskellige modeller at vælge mellem
  • Brugervenligt layout
  • Mulighed for VIP-medlemskab

Ulemper

  • Dyrt at være medlem
  • Priser er ikke strømlinet
  • Ikke den bedste filtrering af shows og modeller

Vil du gerne se med på de bedste shows, kan du også bruge RealLifeCam. Vi sender dig videre til de største camsider, hvor der altid er frække modeller live. Det koster intet at se med via vores service.