Frække webcamshows: ImLive eller RealLifeCam?

I 2011 og 2012 blev ImLive kåret som den bedste livechat hjemmeside, og det er stadig en populær side med mange modeller og camshows. Det er dog ikke den eneste webcamside, og selvom de har eksisteret i over 15 år, betyder det ikke, at ImLive er det allerbedste sted at se liveshows.

Her kan du blive klogere på, hvorfor RealLifeCam er et godt alternativ, hvis du vil nyde lækre modeller på webcam.

Fungerer ImLive.com?

ImLive fungerer godt, og der er hverken lange ventetider på, at hjemmesiden loader eller forstyrrelser, når du ser med på streams. Videokvaliteten er også i orden, så du ikke går glip af vigtige detaljer. Med mere end 15 år i branchen er der styr på designet og brugerfladen, så du ikke spilder en masse tid på at vente eller klikke rundt uden formål.

Der er let adgang til forskellige undersider, og menuen er nem og overskuelig. Chatsystemet er dog meget almindeligt, og den kan trænge til at blive opdateret og optimeret. Det fungerer dog, og der er ikke umiddelbart nogle problemer med interfacet på ImLive.

Priser på ImLive cam

Priserne er meget lig, hvad du møder på andre webcamsider. Der er betaling pr. minut eller mulighed for at betale for adgang til shows alt efter, hvilken form for show du vil se.

Det er modellerne selv, der sætter prisen for at se med på deres livestreams. De betaler et beløb for at bruge tjenesten, men ellers bestemmer de helt, hvor stort et overskud de vil have for at lave showet.

Der er også shows, hvor du betaler for at få adgang, men ikke betaler pr. minut. Det vil dog være shows, hvor mange brugere ser med, og du derfor ikke har modellen alene. Samtidigt har du betalt for at se med, så hvis showet ikke udvikler, som du gerne vil, og du klikker ud igen, har du spildt betalingen.

Betaling via hjemmesiden

Når modellerne selv sætter prisen, kan du opleve, at der er meget stor forskel på, hvad det koster at se med pr. minut. Derfor skal du holde øje med prisen, så du ikke ender med at bruge alle dine penge hurtigt.

Du kan vælge mellem forskellige betalingsløsninger, når du bliver medlem. Systemet anvender den særlige kryptovaluta PumaPay, som du køber gennem hjemmesiden.

Når du har købt adgang til funktionerne på hjemmesiden, kan du bruge dine point, som du ønsker. De kan både bruges på camshows, men du kan også give drikkepenge til modellerne.

Se de bedste liveshows via RealLifeCam

Er du træt af de mange udenlandske webcamsider som ImLive, der kræver betaling for at se med, kan du altid se med via os. Vi sørger for at sende dig videre til de bedste shows gennem Liveprivates.com, Livejasmin.com og Maturescam.com, hvor du ikke skal betale for at se showet udspille sig på skærmen.

Vores hjemmeside er let og overskuelig at finde rundt på, og du kan nemt bruge vores søgefunktion til at finde den model, du har lyst til at se med hos. Klik ind nu, og se med hos de frækkeste modeller.