xCams vs. RealLifeCam: Hvilke side er bedst?

Elsker du at lure med på webcamshows, kan du se med hos både xCams og RealLifeCam. Men hvad er forskellen mellem de to sider? Og hvilken skal du vælge?

xCams er en populær side, men det koster også, hvis du vil have adgang til alle de frække shows på siden. Derfor kan du i stedet vælge os, når du skal nyde et lækkert show online.

Europæiske webcammodeller

xCams er ikke den største webcamside på internettet, og de har hovedsageligt europæiske webcammodeller. Det kan dog gøre den ekstra tiltrækkende for dig, der helst vil have en europæisk babe på skærmen.

Hjemmesiden er som udgangspunkt på engelsk. Du kan dog filtrere modellerne efter sprog, hvis du foretrækker en spansk skønhed eller måske de hårde tyske gloser. Det er nemt at filtrere modellerne, hvis du har præferencer for både sprog, men også udsende og indholdet i showet.

Gratis adgang til shows

Når du kikker ind på xCams, kan du allerede få adgang til gratis shows. Det kræver hverken at du tilmelder dig, eller at du har en bruger og logger på – du er inde med det samme.

Det fungerer derfor på samme måde som med RealLifeCam, hvor du har mulighed for at snuse rundt på siden og se med på de forskellige gratis shows.

Du skal dog være opmærksom på, at det koster, hvis du vil have private shows eller være sikker på, at et gratis show udvikler sig. Mange af modellerne er nemlig online, men har sat et mål for antallet af drikkepenge, før de reelt set går i gang med deres show.

Mange forskellige modeller

Der er et bredt udvalg af vist forskellige typer modeller på xCams. Du kan derfor nemt finde alt fra små petite asiatiske piger, flotte MILFs eller måske en velformet latina. Der er altid modeller online, og du kan bladre de forskellige shows og profiler igennem, når du leder efter noget bestemt.

Der er også stor forskel i, hvad modellerne laver i deres shows. Du kan derfor nemt finde både soloshows, hvor der bliver onaneret med og uden legetøj, mens der også er shows med flere modeller, der nyder hinanden live på kamera.

Du kan få et smugkig på showet ved at holde musen over en thumbnail på siden.

Pris for at se med på xCams

Under hver thumbnail kan du også finde forskellige informationer om modellen som eksempelvis sprog og priser for showet.

Når du tilmelder dig får du automatisk 25 gratis point, som du kan teste siden af med. Hvis du vil have mere at gøre med, skal du købe adgang.

Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil købe kredit for på siden. Der er forskellige løsninger, og jo mere du betaler, jo større rabatter får du på point til at bruge på siden.

Fordele og ulemper ved xCams

Der er både fordele og ulemper ved at bruge xCams fremfor vores hjemmeside. Fordelene er, at hjemmesiden er designet godt, og der er en avanceret funktion til at filtrere modeller og shows. På den måde sparer du tid på at scrolle shows igennem, når du nemt kan sortere de rigtige modeller fra, som passer til dig.

Hos RealLifeCam har vi også en optimeret søgefunktion, og vi har også sikret praktiske kategorier, der gør det nemt at finde aktive modeller.

Der er gratis shows, som du kan se med på hos xCams, men det er langt fra alle shows. Du kan derfor komme til at bruge mange penge, når du lander på et show, der kræver betaling.
Samtidigt er der ikke adgang til optagelser fra streams, som ellers kan være en lækker detalje, hvis du har en favoritmodel og ikke kan se med på hvert eneste show.