Find din private JerkMate hos RealLifeCam

Det er meget populært at se frække liveshows online, og derfor er der også mange forskellige sider, der tilbyder webcamshows. JerkMate er en af de mest kendte sider, men det er ikke nødvendigvis den bedste på markedet.

Selvom hjemmesiden gør det nemt at filtrere mellem de mange modeller og liveshows, bliver du blot sendt videre til StreaMate, når du endelig skal i gang. Her får du en introduktion til siden – og bliver klogere på, hvorfor det bedre kan betale sig at blive her på RealLifeCam.

Hjælp til at finde din private JerkMate

JerkMate har sørget for, at det er nemt at finde en model, der matcher dine særlige kriterier. Du har tre muligheder for at sortere modellerne:

  • Etnicitet: Du kan vælge mellem forskellige etniciteter, hvis du har præferencer i den henseende. Nogle synes bare at asiatiske piger er lige sagen, mens andre holder af en smuk sort gudinde. Derfor kan du sortere de forskellige modeller efter etnicitet.
  • Hårfarve: Der er også mulighed for at vælge den hårfarve, du gerne vil, at modellen har. Elsker du en fyrig rødhåret tøs, eller foretrækker du en fræk blondine? Du kan vælge den hårfarve, du bedst kan lide – eller måske prøve noget helt nyt, end du er vant til.
  • Kropstype: Den sidste mulighed for at sortere modellerne er via kropstype. Der er fire muligheder, der går fra ”BBW” til ”skinny”, og det sorterer mulighederne yderligere for dig.

Selvom det er smart med inddelingen af modellerne, så du nemt kan sortere efter præferencer, kan det også være en hæmsko. Nogle gange er det nemlig dét, du ikke havde regnet med, der viser sig at være allerfrækkest.

Flere filtreringsmuligheder

Selvom du allerede kan indsnævre din søgen efter en webcammodel med det samme, du kommer ind på JerkMate, har du også endnu flere muligheder.

Det kan være, du har en særlig fetich for fødder, latex eller måske smukke kvinder, der ryger. Via hjemmesiden kan du sortere yderligere mellem modeller, så du får et helt unikt og tilpasset udvalg præsenteret. Det sparer dig for meget spildtid med at løbe de forskellige modeller igennem for at finde netop dén, der laver indhold efter dine lyster.

JerkMate eller StreaMate?

Når du har valgt forskellige kriterier, vil hjemmesiden vise dig de modeller, der matcher dine præferencer. Inden du kan komme i gang med at se med på de frække shows, skal du dog oprette en bruger. Oprettelsen er let, men efterfølgende bliver du sendt videre til en ny hjemmeside.

JerkMate.com sender dig i princippet bare videre til StreaMate, der er en stor webcamside, hvor der er mange modeller. JerkMates hjælper dig derfor blot med at sortere i de mange muligheder, som siden StreaMate tilbyder.

StreaMate er bestemt en af de helt store sider med webcamshows, og den har konstant mange online modeller, der sidder klar bag deres kamera.

Koster det at se med hos JerkMate?

Det koster ikke noget at bruge JerkMate til at filtrere de mange frække shows. Du kan også se med gratis, når du bliver sendt videre til StreaMate.

Du kan dog vælge at give modellerne drikkepenge, hvis du vil belønne dem for deres arbejde, og du kan også betale for at få adgang til andre funktioner. Eksempelvis er der private chats, hvor du får modellen alene, hvis du betaler for det.

Se de bedste shows via RealLifeCam

Selvom der er mange muligheder for at se liveshows med sider som JerkMate eller StreaMate, er det dog ikke nødvendigvis det rigtige valg for dig. Selvom du får adgang til mange filteringsmuligheder og kan se livestreams i høj kvalitet, er der og minusser ved siden.

Hos RealLifeCam hjælper vi dig med at finde de bedste shows online, og det er helt gratis at benytte vores service.